Aleksandar Babić - Producent

Aleksandar Babić - Producent

Ekonomista zarobljen u telu producenta, zarobljenog u glavi kreativca. Nekada producent koncerata, sajmova, konferencija, od čega i dalje vuče traume. Uspešno prešao u svet filma i televizije. Po potrebi i ličnoj želji ponekad je i čistačica, gafer, snimatelj, pilot drona, vozač... Voli excel, precizan je do poslednjeg detalja. Ume sa parama, ume sa ljudima, za razliku od većine producenata ume i sa sadržajem.

Dušan Bulić – Kreativni Producent

Dušan Bulić – Kreativni Producent

Kreativac zarobljen u telu zavisnika od čokolade. Pisao i piše scenarija za serije, film, večernje šou programe, kvizove, dokumentarce… Prilagođavao svetske TV formate domaćem tržištu i čvrsto veruje da naše TV formate može da prilagodi svetskom tržištu, radi na tome. U slobodno vreme svira gitaru i piše knjige.

Sonja Stojaković – Menadžer Produkcije

Sonja Stojaković – Menadžer Produkcije

Karijeru TV voditeljke i novinarke zamenila školovanjem za producenta. Uspešno se sklonila iza kamere. Ne postoji poznata ličnost o kojoj ne zna bar neku pikanteriju ili korisnu činjenicu (tim redom). Sigurno zna i nešto o vama, ako ne zna, saznaće, ne brinite. Ne postoji zadatak – organizaciona prepreka koju ne može da preskoči. U slobodno vreme deli najbolje recepte za domaće kolače.

Stevan Vejin – Montažer

Stevan Vejin – Montažer

Čovek kom su prsti srasli sa tastaturom. Ima super moć da gleda u tri monitora istovremeno, satima, danima, nekad i nedeljama, sve dok ne dobije konačni proizvod sa kojim će svi biti zadovoljni. Snima, montira, koloriše, na tenane, ali uvek na vreme. Ne propušta ni jedan detalj i ni jednu pauzu za kafu. Najbolji gitarista u Filmingu.

Alekandra Gerić – Administrativni Asistent

Alekandra Gerić – Administrativni Asistent

Najveća je podrška našem timu kroz: pravovremeno dostavljanje informacija, računovodstvene poslove, kontakte sa klijentima... Prijatna i srdačna osoba, u čemu joj veoma pomaže činjenica da je sertifikovani instruktor yoge. Ljubitelj je i praktikant mnogobrojnih fitnes aktivnosti i rada na sebi, u šta pokušava da uvede i ostale članove tima, za sada neuspešno.