Aleksandar Babić - Producent

Aleksandar Babić - Producent

Ekonomista zarobljen u telu producenta, zarobljenog u glavi kreativca. Nekada producent koncerata, sajmova, konferencija, od čega i dalje vuče traume. Uspešno prešao u svet filma i televizije. Po potrebi i ličnoj želji ponekad je i čistačica, gafer, snimatelj, pilot drona, vozač... Voli excel, precizan je do poslednjeg detalja. Ume sa parama, ume sa ljudima, za razliku od većine producenata ume i sa sadržajem.

Dušan Bulić - Scenarista/Kreativni producent

Dušan Bulić - Scenarista/Kreativni producent

Kreativni čovek sazdan od reči, zarobljen u telu zavisnika od čokolade. Pisao je i piše scenarije za TV serije, filmove, večernje emisije, kvizove, dokumentarne filmove... Uspešno je prilagodio svetske TV formate domaćem tržištu i čvrsto veruje da naše TV formate može prilagoditi svetskom tržištu, tako da radi na tome aktivno. U slobodno vreme svira na svojim gitarama i piše knjige.

Aleksandra Gerić - Asistent

Aleksandra Gerić - Asistent

Najveća je podrška našem timu kroz: pravovremeno dostavljanje informacija, računovodstvene poslove, kontakte sa klijentima... Prijatna i srdačna osoba, u čemu joj veoma pomaže činjenica da je sertifikovani instruktor yoge. Ljubitelj je i praktikant mnogobrojnih fitnes aktivnosti i rada na sebi, u šta pokušava da uvede i ostale članove tima, za sada neuspešno.

Stevan Vejin – Montažer

Stevan Vejin – Montažer

Čovek kom su prsti srasli sa tastaturom. Ima super moć da gleda u tri monitora istovremeno, satima, danima, nekad i nedeljama, sve dok ne dobije konačni proizvod sa kojim će svi biti zadovoljni. Snima, montira, koloriše, na tenane, ali uvek na vreme. Ne propušta ni jedan detalj i ni jednu pauzu za kafu. Najbolji gitarista u Filmingu.

Mladen Mrđen - Šef tehnike

Mladen Mrđen - Šef tehnike

Rukovodilac tehničkog tima, naš stručnjak, bez muke upravlja svim tehničkim zadacima, prateći projekte sa preciznošću kapetana broda. Njegova stalna pažnja prema detaljima osigurava da sva oprema besprekorno radi, bez propuštanja bitnih elemenata. Kroz efikasno rešavanje problema, održava neprekidan tok projekata i pažljivo poštuje rokove.

Jelena Dobrivojević - Projekt menadžer

Jelena Dobrivojević - Projekt menadžer

Iskusni vođa projekta, naš menadžer projekata sa umećem usklađuje razne zadatke kao dirigent simfonije, pažljivo prateći svaki detalj kako bi osigurao skladno sprovođenje. Poput veštog dirigenta, usmerava nas kroz rokove i resurse, precizno usklađujući napredak projekta.

Ana Ristić - Asistent produkcije

Ana Ristić - Asistent produkcije

Naš Excel virtuoz, nevidljivi junak iza kulisa, vešto manevriše kroz užurbani svet produkcije. Usklađujući razne zadatke, deluje kao lepak koji povezuje različite delove, osiguravajući nesmetan rad. Njen oštar pogled za detalje dolazi do izražaja dok organizuje raspored, upravlja logistikom i pruža ključnu podršku timu za produkciju.