O nama

Različitih smo karaktera i iskustava. Ono što nam je zajedničko su kreativnost i kvalitetno pronalaženje rešenja u osmišljavanju i izradi sadržaja za sve postojeće medije, od interneta, preko televizije do filmskog platna.

Pročitaj više
Filming logo neon
TV show "Dobro veče sa Andrijom" +
TVC "Kako bubanj kaže" +
"Muštuluk" za UNA TV +

Projekti

U naš portfolio ulaze igrani filmovi, produkcioni servisi, originalni i licencirani tv formati, reklame i namenski filmovi.

Pogledaj
Najnovije

SnimanjeU Srbiji

Imamo iskustvo u angažovanju ljudi iz svih oblasti filmske i televizijske industrije, od razvoja, preko produkcije i rentala do postprodukcije. Sve te profesionalce možemo lako i brzo da angažujemo u službi produkcija koje žele da svoj projekat ili deo svog projekta snime u Srbiji i regionu. Ukoliko želite da Vam pošaljemo brošuru, javite nam se putem kontakt forme ili maila, a možete i kliknuti da dugme ispod.

Zatraži brošuru
production crew

Produkcija

Možemo da rešimo sve vrste produkcionih zahteva, među kojima je i „full-service“ produkcija. Za nas je važno da razvijemo bliski odnos sa agencijama, produkcijama i klijentima kako bismo postigli najbolje rezultate.

castle

Lokacije

Imamo vrlo direktnu vezu sa vlasnicima lokacija širom zemlje. Možemo predložiti lokacije direktno iz naše baze podataka ili izviđane lokacije sa različitim karakteristikama koje odgovaraju Vašem zadatku.

crew

Ekipa

Svaki projekat traži različite profesionalce. Imamo široku mrežu visoko sposobnih stručnjaka u svim mogućim oblastima, među kojima su kamera, osvetljenje, grip, dizajn i zvuk.

city

Hoteli

Kao deo naše usluge, možemo udovoljiti svim potrebama klijenta, agencije i talenta za prevoz i smeštaj. Ovo se može prilagoditi svim vrstama budžeta.

computer screen

Post-Produkcija

Naše usluge postprodukcije se kreću od montaže, vizuelnih efekata, kompozitinga, kolor korekcije i zvuka. Obim usluge zaista zavisi od potreba klijenta. Možemo u ovo ući zajedničkim snagama ili pružiti punu uslugu.

shooting live

Kasting

Naše usluge kastinga uključuju odabir glavnih glumaca, principala, dece, specijalnih uloga, statista i životinja. U zavisnosti od potreba klijenta, možemo da organizujemo da se kasting izvrši putem video linka, fotografija ili lično.

Eventi

Sa više od 12 godina iskustva u event produkciji, poznati smo po jedinstvenom, kreativnom i personalizovanom pristupu događajima sa našim timom kreativnih i izvršnih producenata.

Usluge

Pored svih produkcionih zahteva i potreba koje možemo da rešimo u kratkom roku, nudimo i kreativna rešenja za Vaše projekte, od razvoja iz „nule“ odnosno „sa papira“ do prilagođavanja postojećeg projekta zahtevima lokalne publike i tržišta.

Kontakt

Ukoliko želite da sarađujemo, popunite formular i neko iz našeg tima će Vam se ubrzo javiti. Hvala na poseti!